RSS
archiv revue
Recenze: Hotel Atlantic
Dramaticko-emoční román o jednom velkém putování, roztrhané zemi i rodinách, lidských vztazích, budování nových domovů, ale i návratech do těch starých.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - ŘIJEN 2023
Přidali jsme nové odměny do věrnostního programu. Podívejte se a vyberte si svou odměnu.
85. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Knižní novinky pro děti a mládež – říjen 2023
Říjnové knižní novinky čekají na to, až si je všechny hezky projdete a vyberete si ty, které udělají radost vašim ratolestem nejen u vánočního stromečku.
Sonda do života Elona Muska
Odhalte nitro nejkontroverznějšího a nejpozoruhodnějšího inovátora současnosti. Mrazivá tajemství Elona Muska přináší biografie Waltera Isaacsona, která je čerstvě na pultech knihkupectví.
Soutěž o 3 výtisky knihy Naslouchej přírodě + nákupní skládací taška od Madal Bal
Zasoutěžte si o knihu Sri Chinmoye, která klade důraz na potřebu hlubokého duchovního spojení s přírodou. 3 výherci získají kromě knihy také skládací nákupní tašku s nápisem.
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Dívka v pruhovaných šatech
Román o Osvětimi… Můžete si říct „další román o Osvětimi“, ale tento je přeci jen jiný. Liší se od těch, které vyprávějí hrdinové. Liší se od těch příběhů, které vyprávějí přeživší vězni koncentračního tábora, kteří zůstali naživu i navzdory všem překážkám, pro běžného člověka naprosto nepředstavitelným.
Patrik Hartl pokřtil svůj nový román Gazely
V úterý 17. 10. se v pražském klubu na Vltavě křtil nový román Patrika Hartla. Naše redakce u toho samozřejmě nechyběla.
Velký knižní čtvrtek přinese na pulty knihkupectví 15 podzimních novinek
Velký knižní čtvrtek je za rohem. Už tento týden se můžete těšit na ty nejlepší knižní tituly v jeden den – 19. října 2023. Mrkněte, které to jsou.
Recenze: Země
Svědectví dcery nejmocnějšího muže planety. Mediálního magnáta, který zničil stovky lidských životů pro vlastní blahobyt. Nebo ne? Kde se skrývá pravda? A jak s ní naložíte?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!