RSS
archiv revue
DOčteNO- Všechny cesty vedou do Santiaga
Už máte vše přečteno a nevíte, po čem sáhnout teď? Něco pro vás máme. V krátkém videu přinášíme náš knižní tip, ve kterém se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Josef Maršálek pokřtil svou novou kuchařku Čokoláda
Ve čtvrtek 12. 10. se uskutečnil křest zbrusu nové kuchařské knihy Josefa Maršálka. Kmotry jeho Čokolády jsou Lucie Bílá, Ivana Chýlková a Adriana Mašková. Akci moderovala Miluška Bittnerová.
Ponořte se na Halloween do atmosféry plné tajemna
Nemějte strach si na Halloween přečíst něco strašidelného, ohromte strašidla super výzdobou nebo si udělejte večer plný zábavy s tematickými hrami.
Recenze: Zapomeňte na neděli
„Umřela mi žena. – „To už je dávno.“ – „Víte, když člověk přijde o osobu, kterou miluje nejvíc na světě, ztrácí ji každý den.“ – citace z knihy, str. 62 –
Soutěž o 3 výtisky knihy Amari a Velká hra
Vyhrajte druhý díl fantasy série pro mládež Amari a Velká hra. Knihu získají 3 výherci.
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Kleptokracie
„Člověk by musel být hodně mizerný podvodník, aby v bezprávných devadesátých letech nezbohatl. Všichni měli možnost padělat, vydírat, nelegálně obchodovat.“ – citace z knihy, str. 31 –
Recenze: Morový ostrov
Krimi román Morový ostrov je poměrně zavádějící název pro odlehlý ostrůvek, který v minulosti sloužil jako karanténní stanice pro nemocné, avšak nikdy zde nepobývali lidé s morem, „pouze“ trpící neštovicemi, cholerou apod.
Knižní novinky – říjen 2023
Říjnové novinky jsou tady, vyberte si z našich tipů, nebo podle svého gusta.
Recenze: Neodpovídej...
Zajímat se o zločiny podle skutečných událostí, vycucávat si o nich informace z různých zdrojů a následně je zpracovávat do formy, která má hlavu a patu a navíc nenudí, je jedna věc. Druhá věc je ale vymyslet si detektivní příběh, zápletku, kterou čtenář neprokoukne po dvaceti stranách, a nesmí chybět ani šmrnc, jenž čtenáře popohání ve čtení. Té první záležitosti se Bechynková věnuje několik let. A té druhé se zhostila nyní poprvé.
Recenze: Myšlenky zločince v české kotlině
Pozor, je tady true crime čistě o zločinech z českého prostředí posledních pár desítek let! A kdo ji má na svědomí? Kriminalistka, která strávila usvědčováním zločinců více než třicet let.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!