Poskytneme vám LESNÍ TERAPII - zažeňte stres a nabijte se energií

RSS
archiv revue
Norští autoři literatury pro děti a mládež
Svět knihy patřil letos skandinávské literatuře. My jsme se podívali na besedu se nejpřekládanějším norským spisovatelem Josteinem Gaarderem (Sofiin svět), autorkou úspěšné fantasy trilogie Havraní kurhy Siri Pettersenovou (Ódinovou dítě) a autorem krimi pro mládež Jornem Lierem Horstem.
Životní příběh Karla IV. v deseti kapitolách
Výpravná publikace Bohumila Vurma a Zuzany Foffové o nejvýznamnějším českém panovníkovi obsahuje unikátní snímky a vyčerpávající text.
Znáte Bářin Kouzelný atlas? A co Strašidláře Hynka Klimka?
Oblíbená autorka historických knih Veronika Válková představila dětem svou novinku - knihu o českém panovníkovi Karlovi IV. Pohádkář Hynek Klimek, autor Strašidlářů, vyprávěl o neznámých strašidlech českých zemí.
Michaela Karsten: Úspěšná paměť
Koncem dubna se v Domě knihy konala beseda s trojnásobnou mistryní světa v paměťových schopnostech a lékařkou Michaelou Karsten.
Jan Cimický představil své nové knihy
MUDr. Jan Cimický CSc. představil v pátek 29. dubna dvě novinky Pavilon na Zlatém návrší a Ve stínu draka. Hosty besedy a zároveň kmotři knih byli herec Jan Fišar, lékař prof. MUDr. Rajko Doleček, DrSc. a ředitel Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje plk. Mgr. Tomáš Landsfeld.
Osvobozená (Crossfire 4)
Dojemná a svůdná Osvobozená, velké finále série Crossfire, vám přináší poslední díl fascinujícího milostného příběhu, který okouzlil už miliony čtenářů na celém světě.
Pax: Sluhové zla
Tajemná, hororově laděná fantasy série PAX, kterou mají na svědomí dvě švédské autorky detektivek, se již stihla stát celosvětově proslulou a oblíbenou. Čeští čtenáři si nyní mohou přečíst již pátý díl v pořadí s názvem Sluhové zla.
J. Lynn: Tajemné touhy
Tajemné dálky od Jennifer L. Armentrout se zařadily mezi New York Times bestsellers a v zahraničí sklízí jen samou chválu. Nakladatelství Baronet se rozhodlo je vydat a představit českým čtenářům. Na co se můžete těšit?
Berenika Kohoutová, Marika, Šoposká: Sedmilhářky - recenze
V poslední době je moderní a atraktivní vydávat knihy, které vznikly na základě statusů na facebooku či twitteru. Vznikají také knihy, které obsahují články z blogů. Kniha, která je z posledního jmenovaného, se jmenuje Sedmilhářky.
S láskou tvá
S láskou tvá je román pro všechny, kdo potřebují trochu zlepšit náladu, protože umí zahřát u srdce. Bude vám vyprávět o jednom šokující zjištění, které jednou a navždy změní životy tří generací žen.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Jste ve stresu? Cítíte se vyčerpaně? Potřebujete nabrat energii a zbavit se myšlenek, které vás dlouhodobě tíží? Vyzkoušejte léčivou sílu přírody.
Zajímá vás, které knihy se vyšplhaly na nejvyšší příčky v prodejích za měsíc duben?
Nakladatelství Jota loni vydalo těžko zařaditelnou, neotřelou knihu polského autora Radka Raka Báje o hadím srdci. Nutno dodat, že se jedná o vítěze prestižní literární ceny Nike roku 2020.