Poskytneme vám LESNÍ TERAPII - zažeňte stres a nabijte se energií

RSS
archiv revue
Alena Jakoubková: Miluju tě...i s natáčkama
Manželský život není žádné peříčko. Pokud si ještě navíc vezmete maminčina mazánka, udrží vás ve svazku (možná) jen pomyslný zvuk biologických hodin: Tik tak… tik tak…
Mariana
Mariana je kniha o síle vykoupení, o emotivních a silných vztazích, o reinkarnaci, ztracené lásce, znovunalezené lásce, o kroku zpět a o touze jít dál a o jednom starém milovaném domě…
Sladké nic
Sladké nic je román, který nepustíte z ruky, dokud ho nedočtete. Proč? Protože je o osudu, romantice a o tom, jak se potkali dva, kteří k sobě patřili, ale v ten osudový moment každý seděl v jiném autě a jízdním pruhu.
Soutěž o nej selfie s knihou
Vyhlašujeme Soutěž o nejoriginálnější selfie s knihou. Stačí vzít mobilní telefon s fotoaparátem a udělat selfie s knihou, kterou právě čtete.
Žijeme sci-fi, tvrdí malířka Renáta Fučíková
Grafička a ilustrátorka Renáta Fučíková za svou tvorbu obdržela několik národních i mezinárodních ocenění. Ilustruje zejména populárně vzdělávací knihy pro děti zabývající se českou historií. Jednou z nich je také kniha Karel IV., která je uceleným, stručným a srozumitelným pohledem na osobnost našeho největšího panovníka.
Každodenní čtení je rituál, který nesmí chybět, říká Eva Katrušáková
V roce 2006 založila Eva Katrušáková kampaň Celé Česko čte dětem, jejíž hlavní myšlenkou je pozitivní vliv předčítání na emoční rozvoj dítěte. Letos tedy slaví nezisková organizace Celé Česko čte dětem desetileté výročí. Při této příležitosti nám její zakladatelka a ředitelka Eva Katrušáková poskytla rozhovor.
Karel Hvížďala: Heterogenní společnosti jsou silnější než homogenní
S českým novinářem a esejistou Karlem Hvížďalou jsme si povídali nejen o jeho nové knize.
Už jste ochutnali cheesecake Antónie Mačingové?
Antónia Mačingová se už více než 18 let věnuje zdravé výživě a způsobu stravování. Díky jejímu 28dennímu stravovacímu a pitnému programu se tisíce lidí cítí lépe.
Příslib naděje
Příslib naděje je román o novém začátku a o šanci, která přijde v tom nejlepším okamžiku.
Život naživo v příběhu Vladimíra Kafky
V době, kdy psal knihu Život naživo, občas kvůli jistým starozákonním výrokům nahlédl do bible a později zjistil, že jméno Adam znamená v překladu život a Eva živá nebo živoucí, prožívaná. Propojení obou jmen ho inspirovalo k tomu, aby knihu pojmenoval právě takto.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Jste ve stresu? Cítíte se vyčerpaně? Potřebujete nabrat energii a zbavit se myšlenek, které vás dlouhodobě tíží? Vyzkoušejte léčivou sílu přírody.
Zajímá vás, které knihy se vyšplhaly na nejvyšší příčky v prodejích za měsíc duben?
Nakladatelství Jota loni vydalo těžko zařaditelnou, neotřelou knihu polského autora Radka Raka Báje o hadím srdci. Nutno dodat, že se jedná o vítěze prestižní literární ceny Nike roku 2020.