Poskytneme vám LESNÍ TERAPII - zažeňte stres a nabijte se energií

RSS
archiv revue
Suvereno: Naplno si užívám mystické životní dobrodružství
Slovenský zpěvák Suvereno (vlastním jménem Lukáš Lacko), který žil bouřlivým životem a několikrát si sáhl až na dno, prošel změnou. Co za ní stojí, přibližuje ve své knize Proměna.
David Michie: Všechny své knihy píšu od srdce
David Michie je australský spisovatel, autor řady mezinárodních bestsellerů, mimo jiné knih Proč je bdělá pozornost lepší než čokoláda, Buddhismus pro zaneprázdněné a celosvětově úspěšné románové série Dalajlamova kočka.
Soutěž o 5 vstupenek na KNIŽNÍ TRHY 2016 NA HRADĚ HELFŠTÝN
Knižní trhy, které se konají 28. 5. – 29. 5. 2016, lákají na hrad Helfštýn, který se nachází v Týně nad Bečvou. Proto jsme pro vás připravili soutěž o vstupenky právě na tuto událost.
UKONČENO - Dárek ke každému nákupu v květnu na www.KNIHCENTRUM.cz
Na měsíc květen jsme pro všechny zákazníky www.KNIHCENTRUM.cz připravili speciální akci s hračkářstvím Sparkys.
Trpaslíci
Pro každého, kdo má rád fantasy a epické příběhy, budou Trpaslíci Markuse Heitze dobrá volba.
Porodní bába z harému
Porodní bába z harému je vzrušující historická romance plná ruchu, děje, dobové atmosféry a nezapomenutelných postav jako dvorní eunuch, sultánovy konkubíny, vypočítavá sultánova tchýně a velmi tajemná kráska z Benátek, která způsobí hodně poprasku a potíží, jen co se objeví na scéně.
Zajímavosti ze života slavných a neznámých
Spisovatel a historik Giles Milton se rozhodl pohlédnout na dějiny trochu jinou formou a zpracovat příběhy hrdinů i padouchů s ohledem na zajímavosti jejich života.
Jordi Llobregat: Vesaliovo tajemství
Brutální vraždy mladých dívek, mladý vědec, který se po několika letech vrací pohřbít svého otce a Barcelona. Tyto tři prvky se navzájem propojují v příběhu Vesaliovo tajemství.
David Mitchell: Hybatelé
Knihu Hybatelé doporučuji všem fanouškům Davida Mitchella, ale také příznivcům kvalitní literatury, kteří nejsou liní přemýšlet a nechají se rádi překvapit neotřelou formou románu nové doby.
Olga Krumlovská: Setkání s tajemnem
V březnu se v Domě knihy konala beseda a autogramiáda známé astroložky, spisovatelky a novinářky PhDr. Olgy Krumlovské, která je autorkou řady knih s tématikou ezoteriky, lidového léčitelství a tajemných jevů.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Jste ve stresu? Cítíte se vyčerpaně? Potřebujete nabrat energii a zbavit se myšlenek, které vás dlouhodobě tíží? Vyzkoušejte léčivou sílu přírody.
Zajímá vás, které knihy se vyšplhaly na nejvyšší příčky v prodejích za měsíc duben?
Nakladatelství Jota loni vydalo těžko zařaditelnou, neotřelou knihu polského autora Radka Raka Báje o hadím srdci. Nutno dodat, že se jedná o vítěze prestižní literární ceny Nike roku 2020.