Poskytneme vám LESNÍ TERAPII - zažeňte stres a nabijte se energií

RSS
archiv revue
Panství Edenbrooke
Panství Edenbrooke se jmenuje příběh pro všechny romantiky, kteří by se rádi na chvilku vrátili od dávných dob jako z časů Jane Austenové.
Soutěž o 3 rodinné vstupenky s dárkovými taškami do DINOPARKU
Napište nám, proč zrovna vámi doporučenou knihu z www.KNIHCENTRUM.cz by si měli přečíst vaši přátelé a vyhrajte!
Ilona Švihlíková: Jak jsme se stali kolonií
Na besedě s Ilonou Švihlíkovou se diskutovalo na téma: Kam jsme za posledních pětadvacet let došli? V jaké „kondici“ se Česká republika dnes nachází? A především: Kam směřujeme? Renomovaná ekonomka s politologickým vzděláním ve své nové knize popisuje cestu, kterou jsme od tzv. sametové revoluce až po dnešek prošli.
UKONČENO - Získejte za největší nákup v květnu knihu Karel IV. OTEC VLASTI v hodnotě 1599 Kč
Významné výročí 700 let od narození římského císaře a českého krále Karla IV. připadne na sobotu 14. května. Internetové knihkupectví KNIHCENTRUM.cz si pro vás připravilo odměny za nákup...
Turnaj
Píše se rok Léta Páně 1546. Celá Evropa se třese strachy před mocnou islámskou říší. V jejím čele stojí charismatický panovník a geniální stratég. A právě od tohoto obávaného sultána přichází všem panovníkům Evropy pozvání. Sultán pořádá turnaj a každý vládce má vyslat svého šampiona.
GOGO KLUK Z INTERNETU: Mým snem je natočit film
Novým rostoucím trendem teenagerů je sledování Youtuberů na sociálních sítích. Jedním z nich je také Daniel Štrauch, který na internetu působí pod přezdívkou GoGo. Tento sympatický mladík nám poskytl exkluzivní rozhovor.
Pohledy do historie v podání Kateřiny Schwabikové a Barbory Botkové
Spoluprací historičky Kateřiny Schwabikové a ilustrátorky, kreslířky a grafičky Barbory Botkové vznikly dva díly knihy Cesty dětí do staletí. Nyní vydává nakladatelství Slovart u příležitosti 700. výročí narození Karla IV. další dětskou knihu těchto autorek, nazvanou Karel IV. v kouzelném kukátku.
Špilberk Food Festival 2016 - jubilejní 5. ročník
Ve dnech 3. - 5. června se uskuteční jubilejní 5. ročník Špilberk Food Festivalu, který opět láká milovníky dobrého jídla na osvědčené i nové restaurace.
Malin Forsová je zpět v sedmém pokračování oblíbené detektivní série
Abstinující alkoholička Malin Forsová se vrací již po sedmé na pulty knihkupců a spolu s ní i další případ pro linköpingskou policii.
„Nikdy nic nebylo, ale teď je po všem... Je po ničem.“
Steinar Bragi se nedávno představil českému čtenáři románem Planina. Ohlasy na něj jsou veskrze pozitivní a co se týká mne, nemám důvod k opačnému hodnocení.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Jste ve stresu? Cítíte se vyčerpaně? Potřebujete nabrat energii a zbavit se myšlenek, které vás dlouhodobě tíží? Vyzkoušejte léčivou sílu přírody.
Zajímá vás, které knihy se vyšplhaly na nejvyšší příčky v prodejích za měsíc duben?
Nakladatelství Jota loni vydalo těžko zařaditelnou, neotřelou knihu polského autora Radka Raka Báje o hadím srdci. Nutno dodat, že se jedná o vítěze prestižní literární ceny Nike roku 2020.