Poskytneme vám LESNÍ TERAPII - zažeňte stres a nabijte se energií

RSS
archiv revue
Evropská krize očima Jana Petránka
V dubnu se v Domě knihy konala beseda s novinářem Janem Petránkem. V rámci besedy proběhla i autogramiáda jeho publikace Na co jsem si ještě vzpomněl.
Herečky Berenika Kohoutová a Marika Šoposká vydávají deník nazvaný Sedmilhářky
Herečky Berenika Kohoutová a Marika Šoposká vydávají svůj deník nabitý (ne)skutečnými zážitky o tom, jak žijí, co dělají a čím se baví.
Zabiják Anders a jeho přátelé
Zabiják Anders a jeho přátelé (a sem tam nepřítel) je nový román plný humoru, který se vysmívá lidské chamtivosti. Napsal ho Jonass Jonasson, který se u nás již proslavil romány Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel a Analfabetka, která uměla počítat.
Česká kina o víkendu ovládl snímek Angry Birds ve filmu
Nový film, který válcuje česká kina i s knižním vydáním "Angry Birds ve filmu".
Milostný trojúhelník
Milostný trojúhelník je historický román a fascinující příběh, v němž se probudí k životu slavná postava z anglických dějin v úžasném příběhu intrik, osobní tragédie a zakázané lásky…
Český bestseller 2015 má své vítěze
Nejprodávanější knižní novinky za uplynulý kalendářní rok byly slavnostně vyhlášeny a oceněny v pátek 13. května v 17:17 hodin ve Velkém sále Průmyslového paláce v rámci veletrhu Svět knihy 2016.
Výborně napsaná detektivka – komisařka Výrová rozplétá nitky dávné vraždy
Michal Sýkora napsal výbornou detektivku, v níž skvěle zúročil svoje dosavadní zkušenosti s tímto literárním žánrem.
Giles Milton: Když Hitler bral kokain a Stalin vyloupil banku
Hledáte knihu, která vás bude doprovázet na každodenních cestách do zaměstnání, nezabere Vám v tašce moc místa, má kapitoly dlouhé tak akorát abyste stihli včas vystoupit, a ještě Vás intelektuálně obohatí? Jednu takovou tu pro vás dnes máme.
Život bez pšenice 10denní detox
Život bez pšenice : 10denní detox pro mě byla přínosnou knihou, hlavně co se týče informací o pšenici, a také díky receptům, které zde autor zveřejnil.
Ohrožená
Ohrožená je thriller, ve kterém se kombinuje napětí thrilleru s prvky klasické detektivky. Jestli si myslíte, že přijdete na to, kdo je vrah, Rachel Abbottová vás rychle vyvede z omylu.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Jste ve stresu? Cítíte se vyčerpaně? Potřebujete nabrat energii a zbavit se myšlenek, které vás dlouhodobě tíží? Vyzkoušejte léčivou sílu přírody.
Zajímá vás, které knihy se vyšplhaly na nejvyšší příčky v prodejích za měsíc duben?
Nakladatelství Jota loni vydalo těžko zařaditelnou, neotřelou knihu polského autora Radka Raka Báje o hadím srdci. Nutno dodat, že se jedná o vítěze prestižní literární ceny Nike roku 2020.